KALENDER 2024

 Välkommen till den första NORSSKENKALENDER för Halland!


Upplev den hisnande skönheten i Hallands region i det förtrollande ljuset av norrskenet med vår exklusiva kalender i formatet 30x45 cm. Fördjupa dig i den magiska världen av norrskenet och upptäck den enastående landskapet i Halland på Sveriges västkust.


FotoARTelje by Silke Knur

KALENDER 2024

Norrsken Kalender 2024

Kalender: A3 liggande format (42,0 x 29,7 cm), 250 g/m² glättad blank bildertryck, 13 blad, 4-färg Euroskala, tryck på en sida, svart Wire-O-bindning, individuell förpackning i plastficka.


🌟 Höjdpunkterna i kalendern:
Kallbadhuset i Varberg: Låt dig förtrollas när norrskenet genomsyrar himlen över Kallbadhuset i Varberg och förvandlar scenen till en surrealistisk färgpalett

Den historiska kvarnen i Särdal: Upplev den  historiska kvarnen i Särdal i ett helt nytt ljus när norrskenet dansar över den och ger den en sagolik glans.

Stranden i Ugglarp: Dyk in i nattens tystnad medan norrskenet färgar Ugglarps strand i ett fascinerande ljus som fångar ögonblickets magi.

Rävinge kyrka: Upplev den majestätiska Rävinge kyrka under en norrskenupplyst himmel, vilket förvandlar omgivningen till en mystisk atmosfär.


📆 Leverans och betalning: Säkra din Nordljuskalender för Halland fram till den 31 oktober 2023 till det öppningserbjudandet på 300 kr. 

Leveransen garanteras före jul i början av december.


🚚 Valmöjlighet förleverans mot en extra avgift: Vi erbjuder dig möjligheten till leverans mot en extra kostnad på 69 kr.


Miss inte chansen att äga detta unika konstverk och njut av skönheten i Hallands region i norrskenets magi. Beställ din Nordljuskalender för Halland redan idag!


Fånga magin i norrskenet - Endast tillgänglig under en begränsad tid! Priset gäller för beställningar fram till den 31 oktober 2023.


Min kalender finns även tillgänglig för ditt företag. Om du är intresserad av att ge bort en kalender med din logotyp till dina kunder, skicka mig bara ett e-postmeddelande för mer detaljerad information.


Dessutom kan du beställa alla bilder som utskrifter på canvas, aluminium-Dibond och akryl i stora format från min webbshop. Mer information om detta finns direkt i min webbshop fotoARTelje.

 

E-Mail
Anruf
Karte
Infos