Häst-Fotografering

Vill du uppleva något helt speciellt med din älskade häst? Då har jag något för DIG som du inte får missa - en fotografering på stranden!
Föreställ dig att du galopperar längs sanden med din häst, vågornas brus i bakgrunden, medan vår erfarna fotograf fångar de vackraste ögonblicken. Vi förstår att din häst är en viktig del av ditt liv och därför är det en ära för oss att på ett unikt sätt föreviga denna vackra relation.
Våra kameror och utrustning är av högsta kvalitet för att säkerställa att varje detalj och uttryck hos din häst fångas in. Vi tar oss tid att förstå dina behov och önskemål för att skapa den perfekta fotograferingsupplevelsen för dig och din häst.
Och det bästa av allt? Vi tillhandahåller en galleri med de bästa bilderna så att du har möjlighet att välja de som du gillar mest. Vi är säkra på att du kommer att bli begeistrad av skönheten och den emotionella djupet som syns i varje bild.
Vi vill hjälpa dig att skapa en oförglömlig minne som du kommer att uppskatta för alltid. Boka nu din hästfotografering på stranden och låt oss tillsammans dela denna fantastiska upplevelse. Ni har möjlighet att boka detta oförglömliga till och med den 14 maj.  självklart fortsätter jag att erbjuda hästfotografering även efter den tidpunkt som nämnts ovan. Ni är välkomna att kontakta mig för att boka en tid för en fotosession på er önskade plats.
Jag erbjuder min tjänst inom en radie på 30 km från Steninge utan extra kostnad. För varje ytterligare kilometer tar jag ut en avgift på 5 kronor.
Oavsett om ni vill fotografera era hästar på hagen, i skogen, på ridbanan eller någon annan plats, står jag till ert förfogande. Tillsammans hittar vi de vackraste motiven och uppfyller era önskemål och förväntningar.
Om ni är intresserade, tveka inte att kontakta mig så diskuterar vi allt vidare.
Jag ser fram emot att snart få träffa er och era hästar framför min kamera!
Vänliga hälsningar,

Silke
Exklusivpaket
-1-timmesfotografering 
-Alla bilder är individuellt redigerade och retuscherade
-En online-galleri med ett urval av de bästa bilderna för visning

-3 bilder att ladda ner


Pris 1500 SEK

Tilläggstjänster:

Extra högupplösta digitala bilder: 400 SEK per bild
Extra utskrifter: pris varierar beroende på storlek
Mitt erbjudande är också tillgängligt för grupper! Om ni vill ha en oförglömlig fotosession med er ridgrupp, er stall eller era vänner, är ni välkomna att kontakta mig.

 

E-Mail
Anruf
Karte
Infos